top of page

Προετοιμασία για μετακόμιση

Η προετοιμασία για μια κίνηση μπορεί να είναι αγχωτική. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχετε ζήσει κάπου, είτε πρόκειται για ένα έτος είτε για δέκα χρόνια, μπορεί να αισθάνεται όλα συντριπτικά. Πώς θα τα συσκευάσετε όλα; Πού θα πάνε όλα όταν βρεθείτε στο νέο σας μέρος; Θα τα ολοκληρώσετε μέχρι την ημερομηνία μετακίνησής σας; Πριν κάνετε κάτι, σταματήστε και σκεφτείτε πώς θα αντιμετωπίσετε την κίνηση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την ολοκλήρωση της εργασίας.


Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, και το σπίτι σας δεν θα συσκευαστεί ούτε σε ένα. Δημιουργήστε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό σας.


Εξασφαλίστε χρόνο κάθε μέρα για την αντιμετώπιση ενός χώρου ή μιας εργασίας κάθε φορά. Ξεκινήστε με τις περιοχές που χρησιμοποιούνται λιγότερο, έτσι ώστε όταν συσκευάζετε, δεν θα χάσετε αυτά τα αντικείμενα. Ακόμα και να αφιερώσετε μια ώρα την ημέρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά.


Προσδιορίστε τι μένει, τι πηγαίνει και τι παίρνει δωρεά Μόλις αποφασίσετε από πού να ξεκινήσετε, κάντε σωρούς από ό, τι μένει, πηγαίνει και παίρνει δωρεά. Εάν έχετε μεγαλύτερα αντικείμενα που πρέπει να απομακρυνθούν, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να καλέσετε μια εταιρεία για να παραλάβετε αυτά τα αντικείμενα όπως χλοοκοπτικά ή έπιπλα. Εάν έχετε αντικείμενα για δωρεά, προγραμματίστε μια ημέρα για την παραλαβή των δωρεών και προσθέστε αυτήν την ημερομηνία στο χρονολόγιό σας, ώστε να έχετε μόνο μία ημερομηνία παραλαβής για όλα τα δωρεά.


Παραλαβή προμηθειών συσκευασίας Ενώ δημιουργείτε το χρονοδιάγραμμά σας, προγραμματίστε μια ώρα για να παραλάβετε τα είδη συσκευασίας. Ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκτήσετε αυτά τα αντικείμενα είναι η μετακινούμενη εταιρεία σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε περισσότερες από μία επισκέψεις για να παραλάβετε προμήθειες, οπότε λάβετε υπόψη και αυτό.


Θα χρειαστείτε αντικείμενα όπως περιτύλιγμα φυσαλίδων για εύθραυστα αντικείμενα, διάφορα μεγέθη κουτιών για αντικείμενα όπως πιάτα και ρούχα, καθώς και ανθεκτικά κουτιά για βαρύτερα αντικείμενα όπως βιβλία. Μην ξεχάσετε την ταινία συσκευασίας και τα αναλώσιμα επισήμανσης.


Εργαστείτε συστηματικά μέσω του σπιτιού Είναι δελεαστικό να μαζέψετε τυχαία αντικείμενα, να τα πετάξετε σε ένα κουτί και να καλέσετε τη δουλειά. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποσυσκευασία του χάους μόλις φτάσετε εκεί που πηγαίνετε. Καθώς εργάζεστε μέσα σε ένα δωμάτιο, φροντίστε να κρατάτε μαζί σας σαν αντικείμενα. Φροντίστε να επισημάνετε τα κουτιά όσο το δυνατόν σαφέστερα. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση "Κουζίνα" σε ένα κουτί είναι καλή, αλλά η επισήμανση με την κουζίνα και τα αντικείμενα μέσα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ακριβώς πού πηγαίνει μόλις φτάσει στον προορισμό της.


Ζητήστε τη Βοήθεια Φίλων Όσο πλησιάζει η κίνηση της ημέρας, σκεφτείτε να προγραμματίσετε μια μέρα για να καλέσετε την οικογένεια και τους φίλους σας να βοηθήσουν. Τα περισσότερα χέρια σημαίνουν λιγότερο χρόνο συσκευασίας. Εάν το ζήτημα έχει πάρα πολλά χέρια, με τη μορφή παιδιών και σκύλων κάτω από τα πόδια, ρωτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας εάν μπορούν να πάρουν τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα σας για μερικές ώρες ενώ ολοκληρώνετε τη δουλειά.


Recent Posts

See All

Αγαπημένα Links

https://mootools.net/forge/profile/gofamousgrhttps://druzi.net/read-blog/15535https://www.veteranschaplaincy.com/blog/2015/01/01/Justice-and-Grace.aspx#commentEntryhttps://techsite.io/p/1777222http://

bottom of page